Menu

Hagyományos kialakítású kapuk

MDG-760

Az MDG-760 típusú fémdetektor kapu a D-TECTOR termékcsalád professzionális tagja. 24 érzékelési zónájával és a tárolt gyors beállítási profiljaival kiemelkedik a piacon kínált összes fémdetektor kapu közül. Programozása kényelmes, távirányítóval szabályozható, kialakításának köszönhetően pedig a kapu kültéren is használható. Dupla fotocella érzékelővel, a pontos áthaladás figyelésre. Zónák érzékenysége külön-külön állítható. LED és sípolós riasztás. Kijelző mutatja az áthaladások, és riasztások számát. Távirányítóval programozható, nagy LCD kijelzővel.

Termék jellemzői:

24 érzékelési zóna
Tárolt gyors beállítási profilok
Távirányítású programozás
Érzékenység: 0-255
Érzékenység állítása: soronként (3 zónánként)
Mérete: 2240 x 905 x 692 mm

A termék ára: 690.000 Ft + ÁFA – MEGRENDELÉS

KÉSZLETEN!

Tovább…

 

MDG-530W

MD-530W fémkereső kapu

Az MDG-530W típusú fémdetektor kapu ideális választás olyan felhasználási körülmények között, ahol fontos az észlelt fémtárgy helyzetének minél pontosabb meghatározása, ezzel kiváltva egy plusz, kézi fémdetektort. További előnye a detektor érzékenységének együttes állíthatósága, melynek köszönhetően a programozás rövidebb idő alatt elvégezhető. 18 zónás fémdetektor kapu. Dupla fotocella érzékelővel, a pontos áthaladás figyelésre. Zónák érzékenysége külön-külön állítható. LED és sípolós riasztás. Kijelző mutatja az áthaladások, és riasztások számát.

Termék jellemzői: 

18 érzékelési zóna
Érzékenység: 0-99
Érzékenység állítása: zónánként és együttesen is
Mérete: 2240 x 905 x 692 mm

A termék ára: 630.000 Ft + ÁFA – MEGRENDELÉS

UTOLSÓ DARAB!

Tovább…

  .

 

MDG-660B

Az MDG-660B típusú fémdetektor kapu kialakításának köszönhetően kültéren is használható, ezért ideális választás olyan környezetben, ahol a fémdetektor hőingadozásnak vagy magas páratartalomnak van kitéve. 6 zónás fémdetektor kapu. Dupla fotocella érzékelővel, a pontos áthaladás figyelésre. LED és sípolós riasztás. Kijelző mutatja az áthaladások, és riasztások számát. PVC víz, tűz és ütésálló kivitel.

Termék jellemzői:

6 érzékelési zóna
Érzékenység: 0-99
Érzékenység állítása: zónánként
Kültérre is alkalmas
Mérete: 2230 x 820 x 630 mm

A termék ára: 450.000 Ft + ÁFA – MEGRENDELÉS

UTOLSÓ 2 DARAB!

Tovább…