Menu

MDG-660B

Tulajdonságok

Hagyományos kialakítás
6 érzékelési zóna
2 pár fotocella
Érzékenység állítása zónánként

Az MDG-660B típusú fémdetektor kapu kialakításának köszönhetően kültéren is használható, ezért ideális választás olyan környezetben, ahol a fémdetektor hőingadozásnak vagy magas páratartalomnak van kitéve, így például ipari létesítményekben vagy közintézmények külső kapuinál is felállítható, de szabadtéri rendezvények biztosításához is megfelelő választás. A kapu fény- és hangjelzéssel detektál, melynek hossza és hangereje változtatható. A készülék vezérlő egységéről leolvasható az áthaladt személyek, valamint a riasztások száma.

Üzembe helyezés

Ez a típusú fémdetektor kapu 2 lábból és a köztük elhelyezkedő vezérlő egységből áll. A fémdetektor összeállítása során a vezérlő egységet lábanként 4 csavarral kell rögzíteni, melyet követően csatlakoztathatjuk a kábeleket a vezérlő panelhez. A fémdetektor kaput lábanként 2 csavarral kell a talajhoz rögzíteni. A hálózati csatlakozó kábel hossza kb. 180 cm.

Programozás

A vezérlő egységen található nyomógombok segítségével végezhető el a fémdetektor kapu beállítása és finomhangolása. A programozó felület jelszóval védett, megakadályozva ezzel az illetéktelenek hozzáférését. Fontos, hogy mindig ez a felület legyen a biztonsági személyzet felé fordítva, így azonnal észlelhető, ha a fémdetektor kapu működésében valamilyen zavar következik be (pl. áramszünet).

A zónák érzékenysége egyesével állítható 0 és 99 közötti értékre, amely lehetőséget ad az egyes zónák érzékenységének eltérő beállítására, nagyobb hangsúlyt fektetve ezzel a kockázatosabb területekre, mint például a nadrágzsebek környéke és elkerülve a fejmagasságban, ékszerek okozta hamis riasztásokat.

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Fémdetektor kapu és forgóvilla bérlése

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

 

A termék listaára: 450.000 Ft + ÁFA
MEGRENDELÉS