Menu

MDG-1000A

Tulajdonságok

Keskeny kialakítás
6 érzékelési zóna
Távirányítós programozás
Gyors beállítási funkció

Az MDG-1000A típusú fémdetektor kapu egyedi, rendkívül keskeny kialakításának köszönhetően ideális választást nyújt olyan környezetbe, ahol nem áll rendelkezésre elegendő hely egy átlagos felépítésű fémdetektor kapu számára. Műanyag borítása lehetővé teszi a kapu kényelmes mozgatását, így azok számára is ideális választás, akik a fémdetektort több helyszínen, gyakori áthelyezés mellett kívánják használni. Gyors beállítási funkciójának segítségével a programozás távirányító segítségével rövid idő alatt és pontosan végrehajtható, nem szükséges hozzá a zónák érzékenységét egyesével állítani. Az MDG-1000A 6 érzékelési zónával rendelkezik.

Üzembe helyezés

Ez a típusú fémdetektor kapu 2 lábból és a köztük elhelyezkedő vezérlő egységből áll. A fémdetektor összeállítása során a vezérlő egységet lábanként 4 csavarral kell rögzíteni, melyet követően csatlakoztathatjuk a kábeleket a vezérlő panelhez. A fémdetektor kaput lábanként 2 csavarral kell a talajhoz rögzíteni. A hálózati tápkábel az egyik láb aljához csatlakoztatható, a hossza kb. 180 cm.

Programozás

A fémdetektor kapu programozása távirányítású, melynek köszönhetően kényelmesen végezhető el a beállítása és finomhangolása. A programozó felület jelszóval védett, megakadályozva ezzel az illetéktelenek hozzáférését. Fontos, hogy mindig ez a felület legyen a biztonsági személyzet felé fordítva, így azonnal észlelhető, ha a fémdetektor kapu működésében valamilyen zavar következik be (pl. áramszünet).

Az MDG-1000A gyors beállítási funkciójának köszönhetően pillanatok alatt finomhangolhatjuk a zónák érzékenységét úgy, hogy a legkisebb, már érzékelni kívánt fémtárgyat az adott zónába tartjuk, a fémdetektor kapu pedig ehhez mérten állítja be automatikusan az érzékenységét.

A zónák érzékenysége manuálisan is állítható 0 és 99 között, amely lehetőséget ad az egyes zónák érzékenységének eltérő beállítására, nagyobb hangsúlyt fektetve ezzel a kockázatosabb területekre, mint például a nadrágzsebek környéke és elkerülve a fejmagasságban, ékszerek okozta riasztásokat.

A fémdetektor kapu frekvenciája 1-9ig állítható, amely lehetővé teszi a több kapu egymás melletti biztos működését, fellépő interferencia nélkül.

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Fémdetektor kapu és forgóvilla bérlése

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

 

 

A termék listaára: 820.000 Ft + ÁFA
MEGRENDELÉS