Kosár “MDG-1000A – UTOLSÓ DARAB” a kosárba helyezve

Arsenal-600T/12

861 000 Ft + ÁFA

Termék jellemzői: Keskenylábú kivitel 12 érzékelési zóna Gyorsbeállítási profilok Távirányítású és nyomógombos programozás Mérete: 2300 x 1150 x 300 mm

Leírás

Az óriás

Az Arsenal – 600T/12 bő 10 centiméterrel magasabb és 20 centiméterrel szélesebb, mint egy átlagos fémdetektor. Robusztus kapu, amely már a méretével is tekintélyt parancsol.

Ez a típus is a már megszokott vezérlőpanellel rendelkezik, melyen könnyedén állíthatjuk be a működési frekvenciát, a zónák érzékenységét, a riasztás hangerejét és az egyéb testre szabható tulajdonságokat.

A riasztás az Arsenal – 600T/12 esetében is látható a lábakban végigfutó LED-ek felvillanásakor, valamint a vezérlőegységen található ábrán is.

12 zónás, melyek érzékenysége 0 és 399 között állítható.

Tárolt gyorsbeállítási profiljainak köszönhetően egyszerűen választhatunk a 72 különböző érzékenységi szinttel rendelkező üzem közül. Ha egyiket sem találjuk ideálisnak, mi magunk is változtathatjuk a zónák érzékenységét az igényeknek megfelelően.

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Bérlés

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arsenal-600T/12” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük