MDH-003 Kézi fémkereső

35 000 Ft + ÁFA

Érzékelés: 360°-ban Néma üzemmód (rezgés): van Töltési lehetőség: nincs Interferenciaszűrés: nincs Tápfeszültség: 9 V-os elem vagy akkumulátor (az elem tartozék) Működési frekvencia: 95 kHz Működési hőmérséklet: -37~70°C Tömeg: ~500 g Legnagyobb méret: 485 x 82 x 32 mm Érzékelési távolság: kulcscsomó esetén ~10 cm

Leírás

Specifikáció

Érzékelés: 360°-ban
Néma üzemmód (rezgés): van
Töltési lehetőség: nincs
Interferenciaszűrés: nincs
Tápfeszültség: 9 V-os elem vagy akkumulátor (az elem tartozék)
Működési frekvencia: 95 kHz
Működési hőmérséklet: -37~70°C
Tömeg: ~500 g
Legnagyobb méret: 485 x 82 x 32 mm
Érzékelési távolság: kulcscsomó esetén ~10 cm

 

Tulajdonságok

Az MDH-003 egy speciális kialakítású kézi fémkereső, mely a 360°-ban érzékelő keresőfelületével a személyek átvizsgálása mellett rendkívül gyorssá és hatékonnyá teszi a csomagátvizsgálást is. Hosszú, keskeny szkenner részének köszönhetően a detektor kis helyre is befér, így nincs szükség a táskák, hátizsákok, poggyászok kipakolására és kézzel történő átvizsgálására. Ez jelentősen lecsökkenti az adott személy vagy csomag átvizsgálására fordított időt, amellyel növelhető a helyszín átbocsátóképessége. Ezt a típust ezért kifejezetten azokhoz a felhasználási területekhez ajánljuk, ahol jelentős a csomagátvizsgálások száma, így például repterekre, iskolákba, rendezvények biztosítására.

Az MDH-003 a hang- és fényjelzés mellett néma üzemmódban rezgéssel detektál. Ez a funkció jelentősen komfortosabbá teheti a biztonsági személyzet munkakörülményeit egy átlagos helyszínen. A rezgő jelzésnek abban az esetben is fontos szerepe van, ha a zajterhelés miatt nem észlelhető a detektor hangjelzése. Ezért ideális választás ez a típus gyárakban, ipari létesítményekben és olyan területeken, ahol nagy az alapzaj.

 

Kialakítás

Az MDH-003 kézi fémdetektor burkolata masszív műanyag, melynek markolata ergonomikus és kellemes tapintású. A kézi detektor egy 9V-os elemmel működik, amely igény szerint helyettesíthető akkumulátorral is. Az akkumulátor közvetlen töltéséhez nincs csatlakozó kialakítva. A detektálást a hang- és / vagy rezgő jelzésen kívül LED is visszajelzi, melynek során a fénye az alap zöldről pirosra változik.

 

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

 

Bérlés

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MDH-003 Kézi fémkereső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük