Fémdetektorkapuk

A piacon kapható számos különféle fémkereső kapu közös tulajdonsága, hogy valamilyen módon jelzi a biztonsági szolgálatnak, hogy a védett területre meg nem engedett tárgyat próbálnak becsempészni. Azonban egyáltalán nem lényegtelen, hogy hova milyen fémdetektorral számolunk. Míg egy irodaházban, iskolában egy toll méretű tárgy még megengedett, sőt mindennapi lehet, egy büntetés végrehajtási intézményben, egy borotvapenge is a tiltott beviteli tárgyak közé tartozik.

Az sem lényegtelen, hogy milyen telepítési környezetről beszélünk, hiszen magas biztonsági fokozatú rendezvények esetében felmerülhet az igény például kültéri fémkereső kapuk iránt is, míg az esetek nagy részében beltéren, fűtött helységekben kell ezeknek az eszközöknek üzemelni.

A D-tector kapuk különböző feladatokra különböző megoldásokat kínálnak az átlagosnál lényegesen jobb ár-érték arányban. Amennyiben cégénél, intézményében felmerül az igény egy magasabb élet/munkabiztonságra, keressen meg minket bizalommal, és igényeinek, pénztárcájának megfelelő ajánlatot fogunk tudni biztosítani. Emellett a Budapesten üzemelő bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti működés közben az összes, általunk forgalmazott fémdetektor kaput, kézi fémdetektort és forgóvillát is.

Jelenleg többféle fémkereső kaput tartunk készleten, de amennyiben az Ön igényei indokolják, gyártónk teljes porfóliójából (több mint 20 különböző típusú kapu) választjuk ki Önnek a megfelelőt.


Showing all 5 results