Menu

Alvázvizsgáló tükör

Alvázvizsgáló tükör

Az alvázvizsgáló tükröket egyre szélesebb körben használják biztonsági ellenőrzés során. Segítségükkel könnyedén ellenőrizhetjük autók, kamionok és egyéb járművek alvázát, kizárva annak a kockázatát, hogy idegen tárgyat/testet juttassanak a védett területre. Az alvázvizsgáló tükör értékvédelmi feladatokra is alkalmas, használatával elkerülhető ugyanis, hogy a jármű aljára erősítve csempésszenek ki árut.

Paraméterek

  • Állítható hosszúságú, teleszkópos kar
  • Rögzíthető elemlámpa
  • 300mm átmérőjű, nagy látószögű, domború tükör, amely dönthető is
  • Kerekekkel felszerelt
  • Porfestett fém vázas kivitel
  • Praktikus hordtáska
  • Gyors összeszerelés

Precíz

A 300mm átmérőjű, domború tükör nagyobb látószöget biztosít, mint a kis méretű és/vagy sík tükrök. A tükörhöz tartozék egy elemlámpa, amely egyszerűen a vázhoz erősíthető, így az átvizsgálás rossz fényviszonyok között is megvalósulhat.

Kényelmes

A nagy átmérőjű tükör alján lévő 3 keréknek köszönhetően a vizsgáló eszközt nem kell kézben tartani. A gömbcsuklós illesztésnek köszönhetően a tükör dőlése állítható.

Tartós

A WD-ML típusú alvázvizsgáló porfestett fém vázzal rendelkezik, melynek köszönhetően jól ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak.

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.

A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Bérlés

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film-vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére, vagy alvázvizsgáló tükör használatára. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig fémdetektor kapu és forgóvilla esetén az eszköz talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük ezekre a berendezésekre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk, forgóvillák és alvázvizsgáló tükrök bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

MEGRENDELÉS