Menu

MDG-760

Tulajdonságok

  • Hagyományos kialakítás
  • 24 érzékelési zóna
  • LCD kijelző
  • Távirányítós programozás
  • 2 pár fotocella
  • Tárolt gyors beállítási profilok

Az MDG-760 típusú fémdetektor kapu a D-TECTOR termékcsalád professzionális tagja. A 24 érzékelési zónával és a tárolt gyors beállítási profiljaival kiemelkedik a piacon kínált fémdetektor kapuk közül. Programozása kényelmes, távirányítóval szabályozható, kialakításának köszönhetően pedig a kapu kültéren is használható.

Üzembe helyezés

Ez a típusú fémdetektor kapu 2 lábból és a köztük elhelyezkedő vezérlő egységből áll. A fémdetektor összeállítása során a vezérlő egységet lábanként 4 csavarral kell rögzíteni, melyet követően csatlakoztathatjuk a kábeleket a vezérlő panelhez. A fémdetektor kaput lábanként 2 csavarral kell a talajhoz rögzíteni. A hálózati csatlakozó kábel hossza kb. 180 cm.

Programozás

A fémdetektor kapu programozása távirányítású, melynek köszönhetően kényelmesen végezhető el a beállítása és finomhangolása. A programozó felület jelszóval védett, megakadályozva ezzel az illetéktelenek hozzáférését. Fontos, hogy mindig ez a felület legyen a biztonsági személyzet felé fordítva, így azonnal észlelhető, ha a fémdetektor kapu működésében valamilyen zavar következik be (pl. áramszünet).

Az MDG-760 fémdetektor kapu rendelkezik úgynevezett gyors beállítási profilokkal, melyek különböző felhasználási területekhez (mint például reptér, iskola vagy börtön) optimalizálták az egyes zónák érzékenységét. Ezek használatával elkerülhető az érzékenység soronkénti állítása, de abban az esetben is jó támpontot nyújtanak a fémdetektor kapu ideális beállításhoz, ha egyik profilt sem találjuk megfelelőnek.

A zónák érzékenysége soronként (3 zónánként) állítható 0 és 255 között, amely lehetőséget ad az egyes szintek érzékenységének eltérő beállítására. Nagyobb hangsúlyt fektetve ezzel a kockázatosabb területekre, mint például a nadrágzsebek környéke és elkerülve a fejmagasságban, ékszerek okozta riasztásokat.

A fémdetektor kapu frekvenciája 1-11-ig állítható, amely lehetővé teszi a több kapu egymás melletti biztos működését, fellépő interferencia nélkül.

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Fémdetektor kapu és forgóvilla bérlése

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

 

A termék listaára: 690.000 Ft + ÁFA
MEGRENDELÉS