Menu

MDG-1313

Tulajdonságok

Mobilis és szétszedhető
Beépített akkumulátor
3 érzékelési zóna
3 pár fotocella
Áthaladást segítő szimbólumok
Nyomógombos programozás
Mérete szétszedve: 950 x 660 x 580 mm

Az MDG-1313 típusú fémdetektor kapu a kínálatunk egyetlen tagja, melyet kifejezetten mobilisnak terveztek. Ez a fémdetektor kapu használaton kívül akkora helyet foglal, mint egy nagyobb bőrönd, a rajta lévő kerekeknek köszönhetően pedig a mozgatása is éppen olyan egyszerű, mint egy gurulós táskáé. A többi kapuval ellentétben az MDG-1313 -as lábai is szétszedhetőek, így ez a fémdetektor kapu könnyedén befér egy kisebb személyautóba is.

Üzembe helyezés

A fémdetektor felépítése és üzembe helyezése 5 perc alatt kivitelezhető, ami a rendkívül könnyű, műanyag kialakításnak és az elemek egymáshoz történő gyors rögzítési módjának köszönhető.

Ezt a típusú fémdetektor kaput úgy álmodták meg, hogy változtathassuk a helyét, éppen ezért a többi kapuval ellentétben az MDG-1313 -at nem kell a talajhoz rögzíteni. Ezzel a megoldással olyan helyszínek is biztosíthatóvá váltak, ahol a padló megfúrására nincs lehetőség.

Az MDG-1313 üzemeltethető hálózatról, de a beépített akkumulátorának köszönhetően akár 40 órán keresztül működtethető áramforrás csatlakoztatása nélkül is. Rendezvénybiztosítás alkalmával ez az a tulajdonság, aminek a legjobban örülnek a megbízók, mivel a hálózati kábel sokat ront egy gondosan megálmodott díszlet összhatásán.

Az MDG-1313 fémdetektor kapu szétszedése éppen olyan egyszerű, mint az üzembe helyezése. A lábakat szétcsatlakoztatva és megfelelő sorrendbe téve a hevederek segítségével a kapu máris újra gurulós bőröndként funkcionál, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan elhagyhatjuk a rendezvény helyszínét.

Programozás

Az MDG-1313 egy 3 pár fotocellával rendelkező, 3 zónás fémdetektor, melynek érzékenysége zónánként 0 és 300 között állítható. Az LCD kijelzőjének köszönhetően a programozása gyors, a menü felépítése áttekinthető és logikus. A kapu hátoldalán „Tilos” és „Szabad” jelzés segíti az áthaladást. A riasztás hangereje állítható, sőt akár le is némítható, mely utóbbi esetben a LED fényjelzés továbbra is tudatja velünk a detektálást. (Zajos környezetben, mint például egy szórakozóhely, ahol nem halljuk a riasztást, érdemes lenémítani a kaput, ezzel is növelve az akkumulátor üzemidejét.)

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Fémdetektor kapu és forgóvilla bérlése

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

Ebből a típus jelenleg csak a bemutatótermi darabok érhetők el (a feltüntetett ár is ezekre vonatkozik). Új készüléket rendelésre tudunk szállítani, melyről árajánlatot az ügyfélszolgálatunkon keresztül kérhet.

Műszaki állapot: kifogástalan
Akkumulátor állapota: újszerű (kb. 24 óra üzemidő)
Esztétikai állapot:
a kezelőfelület, nyomógombok, LCD kijelző kifogástalan
ép csatlakozási pontok
enyhe, felületi karcok láthatók néhány elemen
Tartozékok:
hevederek, hálózati adapter, esővédő huzat

A termék listaára: 1.800.000 Ft + ÁFA
MEGRENDELÉS