Menu

MDH-002

Tulajdonságok

Az MDH-002 egy hagyományos kialakítású kézi fémkereső, amelynek különlegessége a detektált fémtárgy távolságától függő hangerő. A fémérzékelő fokozatosan hangosodó sípolással jelzi azt, ha fémtárgy felé közelítünk vele, lehetővé téve a tárgy helyzetének gyorsabb és pontosabb meghatározását. Ezt a távolságot a LED visszajelző is finoman érzékelteti: minél közelebb van a fém, annál erősebben világít a piros LED. Ennek a speciális funkciónak köszönhetően hangos környezetben is használhatjuk ezt a típusú kézi detektort, megkönnyítve ezzel a biztonsági személyzet munkáját. Az MDH-002 kézi kereső segítségével gyorsabban és precízebben meghatározható a fémtárgyak helyzete, ami jelentősen növeli az adott hely átbocsátóképességét.

Az MDH-002 érzékenységét egyszerűen változtathatjuk 2 szint között az ehhez kialakított kapcsolóval. Ez a 2 érzékenységi szint a legtöbb helyzetben ideális: a nagyobb érzékenység az általános átvizsgáláshoz, a kisebb érzékenység a detektált fémtárgy pontos helyzetének meghatározásához.

Kialakítás

Kialakítását tekintve az MDH-002 fémérzékelő hagyományosnak tekinthető. Burkolata masszív műanyag, melynek markolata ergonomikus és kellemes tapintású. A kézi detektor egy 9V-os elemmel működik, amely igény szerint helyettesíthető akkumulátorral is. A detektoron kialakításra került egy csatlakozó is, melynek segítségével eltávolítás nélkül is tölthető az akkumulátor (analóg töltővel). A detektálást a hang- és / vagy rezgő jelzésen kívül LED is visszajelzi, melynek során felgyullad a piros jelzőfény.

Felhasználási terület

Ezt a típust elsősorban személyek átvizsgálásához ajánljuk azok számára, akiknek fontos a gyors és hatékony biztonsági ellenőrzés nagyobb átbocsátású helyszínen is. Táskák, hátizsákok, poggyászok biztonsági ellenőrzéséhez az MDH-003 típusú kézi fémdetektor javasolt, amely a 360°-ban érzékelő keresőfelületével jelentősen felgyorsítja a csomagátvizsgálást.

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Bérlés

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

A termék listaára: 25.000 Ft + ÁFA

ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY