MDH-002 Kézi fémkereső

28 000 Ft + ÁFA

Néma üzemmód (rezgés): van Töltési lehetőség: van Interferenciaszűrés: van Tápfeszültség: 9 V-os elem vagy akkumulátor (az elem tartozék)Működési frekvencia: 2 kHz Működési hőmérséklet: -37~70°C Tömeg: ~500 g Legnagyobb méret: 420 x 83 x 43 mm Érzékelési távolság: kulcscsomó esetén ~10 cm

Cikkszám: MDH-002 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Specifikáció

Néma üzemmód (rezgés): van
Töltési lehetőség: van
Interferenciaszűrés: van
Tápfeszültség: 9 V-os elem vagy akkumulátor (az elem tartozék)Működési frekvencia: 2 kHz
Működési hőmérséklet: -37~70°C
Tömeg: ~500 g
Legnagyobb méret: 420 x 83 x 43 mm
Érzékelési távolság: kulcscsomó esetén ~10 cm

 

Tulajdonságok

Az MDH-002 egy hagyományos kialakítású kézi fémkereső, amelynek különlegessége a detektált fémtárgy távolságától függő hangerő. A fémérzékelő fokozatosan hangosodó sípolással jelzi azt, ha fémtárgy felé közelítünk vele, lehetővé téve a tárgy helyzetének gyorsabb és pontosabb meghatározását. Ezt a távolságot a LED visszajelző is finoman érzékelteti: minél közelebb van a fém, annál erősebben világít a piros LED. Ennek a speciális funkciónak köszönhetően hangos környezetben is használhatjuk ezt a típusú kézi detektort, megkönnyítve ezzel a biztonsági személyzet munkáját. Az MDH-002 kézi kereső segítségével gyorsabban és precízebben meghatározható a fémtárgyak helyzete, ami jelentősen növeli az adott hely átbocsátóképességét.

Az MDH-002 háromállású kapcsolóval rendelkezik, amellyel változtathathjuk a hangos vagy rezgő üzemmódot.

 

Kialakítás

Kialakítását tekintve az MDH-002 fémérzékelő hagyományosnak tekinthető. Burkolata masszív műanyag, melynek markolata ergonomikus és kellemes tapintású. A kézi detektor egy 9V-os elemmel működik, amely igény szerint helyettesíthető akkumulátorral is. A detektoron kialakításra került egy csatlakozó is, melynek segítségével eltávolítás nélkül is tölthető az akkumulátor (analóg töltővel). A detektálást a hang- és / vagy rezgő jelzésen kívül LED is visszajelzi, melynek során felgyullad a piros jelzőfény.

 

Felhasználási terület

Ezt a típust elsősorban személyek átvizsgálásához ajánljuk azok számára, akiknek fontos a gyors és hatékony biztonsági ellenőrzés nagyobb átbocsátású helyszínen is. Táskák, hátizsákok, poggyászok biztonsági ellenőrzéséhez az MDH-003 típusú kézi fémdetektor javasolt, amely a 360°-ban érzékelő keresőfelületével jelentősen felgyorsítja a csomagátvizsgálást.

 

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

 

Bérlés

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MDH-002 Kézi fémkereső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük