Menu

MDH-003

Az MDH-003 egy speciális kialakítású kézi fémkereső, mely a 360°-ban érzékelő keresőfelületével a személyek átvizsgálása mellett rendkívül gyorssá és hatékonnyá teszi a csomagátvizsgálást is. Hosszú, keskeny szkenner részének köszönhetően a detektor kis helyre is befér, így nincs szükség a táskák, hátizsákok, poggyászok kipakolására és kézzel történő átvizsgálására. Ez jelentősen lecsökkenti az adott személy vagy csomag átvizsgálására fordított időt, amellyel növelhető a helyszín átbocsátóképessége. Ezt a típust ezért kifejezetten azokhoz a felhasználási területekhez ajánljuk, ahol jelentős a csomagátvizsgálások száma, így például repterekre, iskolákba, rendezvények biztosítására.

Az MDH-003 a hang- és fényjelzés mellett néma üzemmódban rezgéssel detektál. Ez a funkció jelentősen komfortosabbá teheti a biztonsági személyzet munkakörülményeit egy átlagos helyszínen. A rezgő jelzésnek abban az esetben is fontos szerepe van, ha a zajterhelés miatt nem észlelhető a detektor hangjelzése. Ezért ideális választás ez a típus gyárakban, ipari létesítményekben és olyan területeken, ahol nagy az alapzaj.

Az MDH-003 érzékenységét nem lehet állítani. Ha olyan kézi fémdetektorra van szüksége, amelyen állítható az érzékenység, akkor az MDH-001 és MDH-002 típusú modelleket ajánljuk. Az MDH-002 esetében a 2 különböző érzékenységi szint között egy gombnyomás segítségével válthatunk. Azonban ha ennél pontosabb érzékenységbeállítást szeretne, ahhoz az MDH-001 kézi fémdetektort ajánljuk, melynek érzékenysége egy potenciométer segítségével finomhangolható.

Az MDH-003 kézi fémdetektor burkolata masszív műanyag, melynek markolata ergonomikus és kellemes tapintású. A kézi detektor egy 9V-os elemmel működik, amely igény szerint helyettesíthető akkumulátorral is. A detektoron kialakításra került egy csatlakozó is, melynek segítségével eltávolítás nélkül is tölthető az akkumulátor.

A detektálást a hang- és / vagy rezgő jelzésen kívül LED is visszajelzi, melynek során a fénye az alap zöldről pirosra változik.

A honlapunkon található fémdetektorokon kívül lehetőség van más modellek megrendelésére is, mivel gyártónk kínálatában további típusok is elérhetőek.

A honlapunkon szereplő fémdetektor kapukat lehetőség van személyesen megtekinteni és kipróbálni az újpesti bemutatótermünkben. A termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

 

A termék listaára: 26.000 Ft + ÁFA

MEGRENDELÉS