Menu

Bérlés

Fémdetektor kapu és forgóvilla bérlése

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film- vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvillás beléptető üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk az igények kielégítésére, ezért lehetőségeinkhez mérten maximálisan alkalmazkodunk a körülményekhez. Éppen ezért mi biztosítjuk a bérelt eszközök hétvégi visszavételét is, melynek köszönhetően nálunk nem kell a teljes hétvégét kifizetni, ha csak péntek estére van szükségük az adott eszközre.

Fémdetektor kapu

Bérlésre elsősorban az MDG-1313 típusú kapunkat ajánljuk, amelyet kifejezetten mobilisra terveztek és akkumulátorral is elláttak, így hálózatra történő csatlakoztatás nélkül is üzemeltethető.

Főbb tulajdonságok

Beépített akkumulátor (üzemidő kb. 24 óra)
3 érzékelési zóna
3 pár fotocella
Áthaladást segítő szimbólumok
Nyomógombos programozás
Mérete: 2230 x 950 x 660 mm

Bérleti díj nettó:

 • 30.000 Ft / nap
 • 90.000 Ft / hét
 • 180.000 Ft / hónap
 • 360.000 Ft / negyedév

Ha a fémdetektor kapu elsődlegesen díszletként funkcionál és az a cél, hogy fixen telepített berendezés látszatát keltse, úgy egyedi elbírálás alapján lehetőség van a hagyományos kialakítású fémdetektor kapu bérlésére is (pl. a MDG-660B típusú kapunk).

Forgóvillás beléptető

Bérlésre a kétlábú forgóvillánkat alap felszereltséggel biztosítjuk, melynek tartozéka az egyedi talp is, amellyel elkerülhető a forgóvillás beléptető talajhoz rögzítése. Az alapcsomagon túl igény szerint további kiegészítők is választhatók, mint például a forgóvilla súlyozása, amely a talpazatot kiváltva garantálja a forgóvilla rögzítését. Ezt első sorban film- és reklámforgatásokon alkalmazzuk annak érdekében, hogy a forgóvillás beléptető fixen telepítettnek látsszon.

Főbb tulajdonságok

Szálcsiszolt INOX
Félautomata
Kétirányú
LED-es irányjelzés
Áthaladás/perc: 30~45
Méret: 1235x1000x280mm (kar nélkül)
Kar hossza: 490 mm

Alap felszereltség

INOX, csúszásgátló rögzítő talp
2 db RFID olvasó vagy
adóvevő a távirányítású működtetéshez

Opcionális kiegészítők

Akkumulátor (kb. 6 órás üzemidőt biztosít)
Kártyabedobó
Távirányítású vezérelhetőség
Súlyozás (a talp helyett)
RFID kártyák

A bérleti díj nettó:

 • 35.000 Ft / nap
 • 105.000 Ft / hét
 • 210.000 Ft / hónap

További bérelhető eszközeink

 • Kézi fémdetektorok – napi 5.000 Ft (heti 10.000 Ft)
 • Alvázvizsgáló tükör – napi 5.000 Ft (heti 10.000 Ft)
 • Szalagos terelőkordon (max. 2,4 m, 2 db króm oszloppal) – napi 7.000 Ft (heti 15.500 Ft)

Miért érdemes minket választani?

 • Mert tőlünk kiemelkedően kedvező feltételekkel vehet bérbe fémdetektor kaput és forgóvillás beléptetőt.
 • Mert a legmodernebb hordozható fémdetektor kapuval dolgozunk, amelynek az üzembe helyezéséhez szükséges idő töredéke a hagyományos kapukénak.
 • Mert a hordozható fémdetektor kapunkat nem kell a padlóhoz rögzíteni.
 •  Mert a forgóvillákat egyedülálló módon hordozható talppal szállítjuk és helyezzük üzembe, mellyel elkerülhető a beléptető eszköz padlóhoz rögzítése.
 •  Mert eszközeink mellé igény szerint biztosítunk kiegészítőket, mint például kézi fémdetektorokat, terelőkorlátokat vagy a forgóvillákhoz RFID kártyákat.
 •  Mert mi az egynapos bérbeadást is éppen akkora körültekintéssel bonyolítjuk le, mint a hosszabb távú kölcsönzéseket.
 •  Mert akár extrém rövid határidővel is tudunk megoldást biztosítani.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. A végleges díjszabás kialakításakor figyelembe vesszük Ügyfeleink egyedi igényeit, a bérelni kívánt eszköz típusát, mennyiségét és a bérlés időtartamát. Hosszabb távra (fél évre, 1 évre) még kedvezőbb feltételekkel tudjuk eszközeinket biztosítani. A szállítási és telepítési költség függ a felhasználás helyétől, így a pontos árajánlatért keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailen vagy telefonon.

Referenciánk (a teljesség igénye nélkül):

Budapesti Kongresszusi Központ

.

.

.

.

.

.

.

.

Akvárium Klub – JETLAG koncert

.

.

.

.

.

.

Wizz Air karácsonyi rendezvény

.

.

.

.

.

.

… és még számos film- és reklámforgatás, melyekről nem közölhetünk felvételeket, mint például a:

 • Red Sparrow – Jennifer Lawrence-szel
 • The Rookies – Milla Jovovichcsal