Menu

Információk

 

A weboldalunkon feltüntetett árak nettó árak, a 27%-os áfát nem tartalmazzák.

 

Megrendelés és vásárlás

Írásos megrendelését leadhatja ügyfélszolgálatunkon keresztül e-mailben az office[a]d-tector.hu címen.

A készleten lévő termékeket előzetes egyeztetést követően megvásárolhatja személyesen is a budapesti bemutatótermünkben.

 

Fizetési és szállítási feltételek

A rendelések teljesítésének határideje és a szállítási díj függ a rendelt típustól és a mennyiségtől, így kérjük, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
A rendeléseket futárszolgálattal kézbesítjük országosan, azonban a termékek átvételére személyesen is lehetőség van a budapesti bemutatótermünkben.

A kiszállítás díja országosan az alábbiak szerint alakul:

0-3 kg: 1200 Ft
3-5 kg: 1400 Ft
5-10 kg: 1500 Ft
10-15 kg: 1600 Ft

Utánvétel: 650 Ft

A feltüntetett árak nettó árak.

A fizetés történhet:

  • készpénzben/utánvétellel
  • előre utalással a megrendelést követően kiállított díjbekérő alapján

 

Telepítés

A megrendelt fémdetektor kapukhoz kérhet telepítést, melynek díjszabása függ a rendelt mennyiségtől és a telepítés helyszínétől, így kérjük, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Elérhetőségeinket megtalálhatja a „kapcsolat” menüpont alatt.

 

Szerviz és garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, mely igény szerint kiterjeszthető további 1 évre.

Szakképzett szerelőink azonban ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állnak a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.

 

Referenciák

Eszközeink országszerte a legkülönbözőbb helyszíneket biztosítják, úgy mint hivatalok, sportkomplexumok, üzemek, egészségügyi intézmények.

Bérlési szolgáltatásunk keretén belül számos egyéb területen is szereztünk tapasztalatot (és nem kevés élményt), a kiemelt biztonságú rendezvényektől kezdve a koncerteken át egészen a film- és reklámforgatásokig. Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk az igények kielégítésére, ezért lehetőségeinkhez mérten maximálisan alkalmazkodunk a körülményekhez. Éppen ezért mi biztosítjuk a bérelt eszközök hétvégi visszavételét is, melynek köszönhetően nálunk nem kell a teljes hétvégét kifizetni, ha csak péntek estére van szükségük az adott eszközre.

 

 

Cégünkről

Hosszú évek óta foglalkozunk biztonságtechnikai és beléptető eszközökkel, mely idő alatt lehetőségünk nyílt feltérképezni a piaci igényeket. Tapasztalatunk alapján általánosan él a köztudatban, hogy egy biztonságtechnikai eszköz vagy olcsó, vagy jó. Az emberek párhuzamot vonnak ár és megbízhatóság között. Sokan úgy hiszik, a drágább termék jobb választás, mert biztosabb működést és hosszabb élettartamot garantál. Ezt a véleményt kívánjuk átformálni a D-TECTOR termékekkel, melyek megálmodásánál a legfontosabb szempont az volt, hogy minőséget hozzunk létre megfizethető áron.

A termékcsaládon belül különböző fémdetektor kapuk és kézi fémdetektorok találhatóak. Fémdetektor kapuk közül jelenleg 4 típus érhető el, köztük az MDG-760, amely 24 érzékelési zónájával és tárolt gyors beállítási profiljaival világviszonylatban is megállja a helyét az élvonalban. Az MDG-1000A típusú fémdetektor kapu egyedi, rendkívül keskeny kialakítású. Ideális választást nyújt olyan környezetbe, ahol nem áll rendelkezésre elegendő hely egy átlagos felépítésű fémdetektor kapu számára. Műanyag borítása lehetővé teszi a kapu kényelmes mozgatását, így kifejezetten ezt a típust ajánljuk azok számára, akik a fémdetektort több helyszínen, gyakori áthelyezés mellett (például különböző rendezvényeken) kívánják használni.

AZ MDH-001 és MDH-002 általános kialakítású kézi fémdetektorok mellett kínálatunkban megtalálható a 360°-ban érzékelő MDH-003-as típus is. Ezzel könnyedén kereshetünk fémtárgyakat táskákban, hátizsákokban, vagy poggyászokban anélkül, hogy azokat ki kellene pakolni.

A honlapunkon található fémdetektorokon kívül lehetőség van más modellek megrendelésére is, mivel gyártónk kínálatában további 20 különböző típus szerepel.

Hisszük, hogy a biztonság nem lehet pénz kérdése. Szeretnénk biztosítani, hogy olyanok számára is elérhetővé tegyük ezeket az eszközöket, akik eddig nem engedhettek meg maguknak ilyen jellegű beruházást.

Szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső berendezésre vagy forgóvillára. Számukra jelenthet ideális megoldást bérlési szolgáltatásunk, mely keretén belül lehetőség adódik egy vagy több eszköz akár 1 napos kölcsönzésére is.

Célunk, hogy ügyfeleinket a kedvező árak mellett magas színvonalú kiszolgálásban részesítsük a felkeresés pillanatától a megrendelés teljesítéséig – és még azon is túl.

A D-tector termékek kizárólagos forgalmazója az Yli síkmágnesek Kft.