Akció!

ARS-240/800A/1 1 zónás fémdetektor kapu

Original price was: 411 000 Ft.Current price is: 289 000 Ft. + ÁFA

Keskenylábú kivitel 6 érzékelési zóna Gyorsbeállítási profilok Távirányítású és nyomógombos programozás Összetett kijelző Mérete: 2140 x 820 x 2  40 mm

Cikkszám: ARS-240/800A/1 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Tulajdonságok

  • Hagyományos kialakítás
  • Keskeny láb
  • 1 érzékelési zóna
  • Összetett kijelző
  • Nyomógombos programozás
  • 2 pár fotocella
  • Gyorsbeállítási profilok

Az ARS-240/800A/1 típusú fémdetektor kapu a D-TECTOR termékcsalád legújabb tagja. Modern és praktikus kialakítású, keskeny lábainak köszönhetően szűkebb térben is telepíthető. A megszokott fényjelzésen kívül a vezérlőegységen található kijelzőn is látható a riasztás és annak pontos helye. Programozása kényelmes, távirányítóval, valamint a vezérlőegységen lévő nyomógombok segítségével hajtható végre.

Üzembe helyezés

Ez a típusú fémdetektor kapu 2 lábból és a köztük elhelyezkedő vezérlőegységből áll. A fémdetektor összeállítása során a vezérlőegységet lábanként 4 csavarral kell rögzíteni, melyet követően csatlakoztathatjuk a kábeleket a lábakhoz. A fémdetektorkaput lábanként 2 csavarral kell a talajhoz rögzíteni. A hálózaticsatlakozó-kábel hossza kb. 180 cm, amely bármely láb aljához csatlakoztatható.

Programozás

A fémdetektor kapu programozása távirányítással vagy nyomógombbal történhet. A programozó felület jelszóval védett, megakadályozva ezzel az illetéktelenek hozzáférését.

Az ARS-240/800A/1 típusú fémdetektorkapu rendelkezik úgynevezett gyors beállítási profilokkal, melyek különböző felhasználási területekhez (mint például reptér, iskola vagy börtön) optimalizálták az egyes zónák érzékenységét. Ezek használatával elkerülhető az érzékenység soronkénti állítása, de abban az esetben is jó támpontot nyújtanak a fémdetektorkapu ideális beállításhoz, ha egyik profilt sem találjuk megfelelőnek.

A zónák érzékenysége 0 és 399 közötti értékre állítható, továbbá lehetőség van a riasztás hangerejének és hangszínének a megválasztására is.

A fémdetektorkapu frekvenciáját 1 és 50 között változtathatjuk, amely lehetővé teszi a több kapu egymás melletti biztos működését, fellépő interferencia nélkül.

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

Fémdetektor kapu és forgóvilla bérlése

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ARS-240/800A/1 1 zónás fémdetektor kapu” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük