MDH-001 Kézi fémkereső

16 000 Ft + ÁFA

Néma üzemmód (rezgés): van Töltési lehetőség: van Interferenciaszűrés: van Tápfeszültség: 9 V-os elem vagy akkumulátor (az elem tartozék) Működési frekvencia: 22 kHz Működési hőmérséklet: -5~55°C Tömeg: ~400 g Legnagyobb méret: 415 x 85 x 45 mm Érzékelési távolság: kulcscsomó esetén ~5 cm

Cikkszám: MDH-001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Specifikáció

Néma üzemmód (rezgés): van
Töltési lehetőség: van
Interferenciaszűrés: van
Tápfeszültség: 9 V-os elem vagy akkumulátor (az elem tartozék)
Működési frekvencia: 22 kHz
Működési hőmérséklet: -5~55°C
Tömeg: ~400 g
Legnagyobb méret: 415 x 85 x 45 mm
Érzékelési távolság: kulcscsomó esetén ~5 cm

 

Tulajdonságok

Az MDH-001 hagyományos kialakítású kézi fémkereső, amely tudásban nem, azonban árban messze elmarad a piacvezető detektoroktól. Ez a típus rendelkezik minden olyan általános funkcióval, mellyel a legtöbb kézi fémérzékelő. Például a hang- és fényjelzés mellett az MDH-001 néma üzemmódban rezgéssel detektál. Ez a funkció jelentősen komfortosabbá teheti a biztonsági személyzet munkakörülményeit egy átlagos helyszínen, de a rezgő jelzésnek abban az esetben is fontos szerepe van, ha a zajterhelés miatt nem észlelhető a detektor hangjelzése. Ezért ideális választás gyárakban, ipari létesítményekben és olyan területeken, ahol nagy az alapzaj.

A típus rendelkezik továbbá egy érzékenységállító kapcsolóval is, melyet lenyomva a detektor érzékenységét nagyjából a felére csökkenthetjük. Ennek a funkciónak köszönhetően pontosabban meghatározható az adott fémtárgy helyzete.

 

Kialakítás

Kialakítását tekintve az MDH-001 hagyományos típusú. Burkolata masszív műanyag, melynek markolata ergonomikus kialakítású. A kézi detektor egy 9V-os elemmel működik, amely igény szerint helyettesíthető akkumulátorral is. A detektoron kialakításra került egy csatlakozó is, melynek segítségével eltávolítás nélkül is tölthető az akkumulátor (analóg töltővel).

A detektálást a hang- és / vagy rezgő jelzésen kívül LED is visszajelzi, melynek során a fénye az alap zöldről pirosra változik. Ez lehetővé teszi a kézi detektor zajos környezetben történő alkalmazását, hiszen a biztonsági személyzet abban az esetben is használhatja, ha a sípoló jelzés nem hallható.

 

Felhasználási terület

Ezt a típust elsősorban személyek átvizsgálásához ajánljuk. Táskák, hátizsákok, poggyászok gyors biztonsági ellenőrzéséhez az MDH-003 típusú kézi fémdetektor javasolt, amely a 360°-ban érzékelő keresőfelületével rendkívül gyorssá és hatékonnyá teszi a csomagátvizsgálást.

 

Garancia

Forgalmazott eszközeinkre teljes körű garanciát vállalunk a vásárlástól számított 1 évig, de ezen időszakot követően is ügyfeleink rendelkezésére állunk a felmerülő karbantartási és javítási munkálatok elvégzésére.
A garanciaidő igény szerint kiterjeszthető 2 évre.

 

Bérlés

Rendezvényeken, kiemelt biztonságú eseményeken, de akár egy film vagy reklámforgatás alkalmával is felmerülhet igény fémdetektor kapu, illetve forgóvilla üzemeltetésére. Ilyen esetben az egyszeri felhasználás miatt nem költséghatékony az adott eszköz megvásárlása, legtöbbször pedig az eszközök talajhoz rögzítésére sincs lehetőség.

Mi szeretnénk azok számára is megoldást biztosítani, akiknek csak ideiglenesen van szükségük fémkereső és beléptető berendezésre, ezért cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít fémdetektor kapuk és forgóvillák bérlésére rövid és hosszú távon egyaránt, melynek keretén belül 1 napra, de akár hónapokra is igénybe veheti eszközeinket havidíj ellenében. Szolgáltatásunknak köszönhetően kedvező feltételek mellett növelheti a biztonságot szinte bármilyen eseményen vagy rendezvényen!

Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MDH-001 Kézi fémkereső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük